Daglig leder er på vegne av sjokoladebutikken.no ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger

Når du handler hos oss så trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Når du handler så registrerer vi IP-adressen din på grunn av sikkerhetshensyn, og blir ikke slettet.

Betaling med kort

Kortnummer oppbevares ikke på nettsiden. Dette skjer hos betalingsleverandøren.

Lagring av kredittkort

Det er ikke mulig å lagre kredittkortinformasjon i denne nettbutikken.

Cookies

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies), i henhold til norsk lovgivning. En cookie er data som lagres i din nettleser for at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side og besøk til besøk.

Vi bruker cookies for å spore statistikk på nettsiden. Denne informasjonen gir oss et viktig grunnlag for å forbedre kundeopplevelsen i nettbutikken.

Slik unngår du cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Ved å bruke nettbutikken så samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Personopplysninger til tredjepart

Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

Sjokoladebutikken

Ths. Angells gt. 12

7011 Trondheim

 

post@sjokoladebutikken.no